Üye Girişi

Email
Şifre
Yeni Kayıt   Şifremi Unuttum   
ÜCRETSİZ Ürün Ekle
Firma Adı :
Şehir :

SATICI BİLGİLERİ

Kategoriler
Derungs Medikal Aydınlatma
Yetkili : Gamze TAŞTEKİN
Tel : 0 212 220 02 77
Fax :
Gsm : 0
Mail : pinar@pinarmuhendislik.com.tr
Adres : Perpa Ticaret Mrk. A Blok Kat: 11 No. 1365 Okmeydanı - Şişli İstanbul
Firma Haritası
Etiketler

Mesaj Gönder

Adınız Soyadınız
E-mail Adresiniz
Konu
Mesajınız

Derungs Medikal Aydınlatma

Hakkımızda

Medikal Aydınlatma sektöründe 78 yıldır birlikteyiz!

Derungs medikal aydınlatma, 1939 yılında kurulmuş olup sağlık teknolojisi için tasarlanmış aydınlatma sistemleri ve aksesuarları konusunda dünya liderlerinden biridir.

Yenilikçi aydınlatma tekniklerini ve işlevsel bir tasarımın en son teknoloji ürünleri yaratmak için birleştiriyoruz.

Son 70 yıldır biriktirdiğimiz bilgi ve tecrübemiz ile geleceğimizi inşa ediyoruz. Motivasyonlu çalışanlarımıza bu benzersiz medikal aydınlatma ürünlerinin gelişiminde gösterdikleri katkıya güveniyor ve sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlara uygun bir aydınlatma sağlamak için en ince ayrıntısına kadar araştırılmış çözümler sunuyoruz.

Derungs medikal aydınlatma, sağlık sektöründe bir çok kurum ve kuruluşa hizmet vermektedir. Aydınlatma hizmetini sağladığı başlıca alanlar; tedavi lambaları(basit operasyonlar), muayene lambaları, büyüteçli lambalar, okuma lambaları, oda aydınlatma, genel ve çevre aydınlatma ürünleridir.

Tedavi lambaları (basit operasyonlar)
Tedavi lambalarında bulunan açık renk ve renk sunumu, tıp sektöründeki çalışmalar için en uygun şekilde uyarlanmıştır. Hastahaneler, dermatoloji, minör plastik cerrahi, tedavi odaları, acil durum odaları, küçük ameliyathane uygulamalarında sıkça tercih edilmektedir.

Muayene lambaları
Görüşme talepleri nerede olursa olsun, taviz vermeden aydınlatma çok önemlidir. Yenidoğan ve yoğun bakım gibi son derece hassas istasyonlarda, saç ekim merkezlerinde, kbb veya jinekolojide genel veya dermatolojik uygulamalarda derungs, sunduğu ürün ve hizmet bakımından oldukça tercih edilmektedir. Benzersiz tasarımı, son teknoloji ürünü aydınlatma teknolojisi ve en yüksek ışık kalitesi sayesinde mükemmel muayene koşulları sunar. Neonatoloji, yoğun bakım üniteleri ve dermatoloji merkezlerinde oldukça kullanılmaktadır.  

Büyüteçli lambalar
Büyüteçli lambalar hassas operasyon bölgelerinde ve laboratuvar merkezlerinde tam verimlilik ile çalışması için özel olarak tasarlanmıştır. Büyüteçli lambalarda dikkat edilmesi gerekilen en önemli husus; dengeli kol mekanizasması (ayarlanabilir, döndürülebilir), aydınlatma watt değeri, sağladığı lux miktarı, diyoptri özelliği ve koruma sınıfı olarak nitelendirebiliriz.

Okuma lambaları
Derungs okuma lambaları, yüksek aydınlatma verimi ve şekillerinin kusursuz tasarımı ile kullanıcıyı ikna eder. Bu benzersiz bakım ve okuma ışığı, okumak için en iyi ışık koşullarını ve bakım için en iyi aydınlığı sağlar. Klasik bakım ve okuma armatürü hastanın yatağında göz kamaşmasını engelleyerek okuma lambası olanağı sunar. Yaşlıların ve bakımevlerinde, hastanelerde ve bakım yerlerinde ve ayrıca özel ev alanlarında kullanılır.

Oda aydınlatma (çevre ve genel aydınlatma)
Büyüleyici kesintisiz paslanmaz çelik gövdesi ve son teknolojiye sahip led teknolojisi sayesinde, ofisler, lobiler veya ortak odalar ile koridorları hoş bir parlak ışık altında tutar. Herhangi bir odaya uyumlu bir şekilde sunulan ışık ve mekan algılamasını en iyi şekilde analiz ederek çevre aydınlatmasını en maksimum şekilde sağlar. Koridorlar, giriş yolları ve diğer alanlar sıcak, davet kar bir ışıkla yıkanır. Yüksek dolaylı kısım duvarları aydınlatır ve dar veya alçak odaları görsel olarak genişletir. Ve ışık şaşırtıcı derecede etkilidir.


Başlık Derungs Medikal Aydınlatma
Yetkili Kişi Gamze TAŞTEKİN
E-Mail pinar@pinarmuhendislik.com.tr
Adres Perpa Ticaret Mrk. A Blok Kat: 11 No. 1365 Okmeydanı - Şişli İstanbul
Telefon 0 212 220 02 77
Gsm 0
Website

Copyright © 2013 Medikal Malzemeleri Asya Reklam Hizmetidir.