Üye Girişi

Email
Şifre
Yeni Kayıt   Şifremi Unuttum   
ÜCRETSİZ Ürün Ekle
Firma Adı :
Şehir :

SATICI BİLGİLERİ

Kategoriler
Ekolsan Tibbi ve Elektronik Cihazlar Ltd. Şti.
Yetkili : Hasan Hüseyin AKTUY
Tel : 0 505 908 77 02
Fax :
Gsm : 0
Mail : huseyin@ekolsan.com
Adres : Cevizlidere Mah. 1218 Cad. No: 6/D (21) Balgat-Çankaya / ANKARA
Firma Haritası
Etiketler

Mesaj Gönder

Adınız Soyadınız
E-mail Adresiniz
Konu
Mesajınız

Ekolsan Tibbi ve Elektronik Cihazlar Ltd. Şti.

Hakkımızda

Hakkımızda

Uzman ekibi, kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm odaklı öncülükte 20.yıl…

Güvenilir hizmetin 20 yıldır tek adresi…

EKOLSAN TIBBİ VE ELEKTRONİK CİHAZLAR yenilikçi hizmet anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti mantığı ile çıktığı bu yolda kanıtlamış olduğu hizmet kalitesi, çözüm odaklı projeleri ve profesyonel ekibiyle 20 yıla yakın süredir sizlerle birlikte büyüdü.

Ekolsan Tıbbi ve Elektronik Cihazlar yaklaşık 20 yıldır Ultrasonografi (USG) ve Non Stress Test (NST)cihazlarının satış hizmeti, teknik servis hizmeti, bakım hizmeti ve eğitim hizmetini sizlere en iyi, en hızlı ve en kaliteli şekilde sunarak güven inşa etmeyi başarabilmiştir. Bu hizmetlerin dışında sizlerin yatırımınızın korunması amacı ile kusursuzluğu arayan anlayışımız, size en iyi çözüm ortağı olabilmek yine Ekolsan olarak önceliklerimizden birisidir.  İş akışının kesintiye uğramasını kabul etmeyen sağlık sektöründe, bu sorumluluğun bilincinde olan Ekolsan, sizlere bu teminatı, 20 yıllık tecrübemizle Türkiye’nin her bölgesinde uzun zamana dayanan referanslarıyla rahatlıkla verebilmektedir. Ayrıca Ekolsan yine ikinci el cihazlarda birinci adres olmanın gururunu yaşamaktadır. Ankara’da kurulu bulanan merkez ofisimizde, Türkiye’deki en zengin marka ve model ikinci el cihaz stoklarımızla size bu hizmeti de en üstün seviyede garantili olarak vermekteyiz. Cihazlarımızın Olmazsa olmaz ve en pahalı parçası olan Probe (Transducers) ’lerinin Türkiye’nin en donanımlı ve profesyonel servisimizin kusursuz onarımı, yine profesyonel teknik servis ekimizle, yılların deneyimi sayesindeEkolsan tarafından güvenle ve en hızlı şekilde yapılmaktadır. Onarılan Probeler’e,  yine sizlerin ve Ekolsan ın kendine olan  tartışılmaz güveni ile  garanti verilmektedir. Ekolsan, Ultrasonografi sistemlerinde satış ve satış sonrası teknik servis ağı ve eğitim hizmetleri kalitesini ispatlamış olan,  son 5 yıldır tüm dünya üzerinde Ultrasonografide 2.sırada, Renkli doppler’de 3.sırada ve Türkiye’de yine 1.sırada  yer alan MİNDRAY ile işbirliği yaparak Türkiye’de Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yetkili distribütörlüğünü alarak gücünü daha da etkili bir hale getirmiştir. MİNDRAY marka Cihazlarımızda göstermiş olduğumuz performans-fiyat derecelendirmesi, bizi tercih etmenizdeki son derece iddialı olduğumuz ayrıcalıklarımızdan bir diğeridir. EKOLSAN olarak sizlere ihtiyacınız olanı, en memnun olacağınız şekilde verebilmek için çalışmaya ve büyümeye devam edeceğiz. Bu çalışma anlayışımızla 20 yıldır hizmet verdiğimiz küçük-büyük kurumların yanında sizleri de ailemizin bir parçası olarak görmekten ve hizmet vermekten onur duyarız.

Yasal Uyarı: 2003 yılında Türkiye’ye kullanılmış 2.ci el tıbbi cihazlar getirilmesi yasaklanmıştır. Ancak illegal yollarla- seri numaraları sökülerek, bu cihazlar getirilmeye ve satılmaya devam edilmektedir. Bu cihazları satmak ve satın almak suçtur. Ekolsan’ın sattığı bütün cihazlar yasal yollardan, mümessil firmalar tarafından ithal edilmiş cihazlardır. Bu hususa dikkat ederek doğuracağı yasal sorunlardan kaçınınız.

 


Başlık Ekolsan Tibbi ve Elektronik Cihazlar Ltd. Şti.
Yetkili Kişi Hasan Hüseyin AKTUY
E-Mail huseyin@ekolsan.com
Adres Cevizlidere Mah. 1218 Cad. No: 6/D (21) Balgat-Çankaya / ANKARA
Telefon 0 505 908 77 02
Gsm 0
Website

Copyright © 2013 Medikal Malzemeleri Asya Reklam Hizmetidir.